1. Jag ska läsa Matematik för yngre åldrar I nu första delen av terminen. Jag gjorde en sen anmälan till kursen Matematik för yngre åldrar II men blev struken för att jag inte har de förkunskapskrav som behövs. Varför har mina kurskompisar blivit antagna och inte jag?

Svar 1: Du har anmält dig till för många kurser under samma termin. Man kan bara bli antagen till max 45hp/termin. Därför är du struken från din senaste anmälan.

Svar 2: Om du vid samma tillfälle anmäler dig till både Matematik för yngre åldrar I och Matematik för yngre åldrar II så blir du antagen med villkor till Matematik för yngre åldrar II. Antagen med villkor innebär att du måste uppfylla behörighetskravet till kursen senast vid kursstart.

2. När kan man få tag i schema för kursen?

Svar: Tidigast tre veckor före kursstart.

3. Varför kan jag inte komma in i Mondo?

Svar: Oftast beror det på att man inte är registrerad på kursen.

4. Jag skulle vilja webbregistrera mig på kursen jag har blivit antagen till men det står att jag ska kontakta institutionen för registrering?

Svar: Webbregistreringen görs under en begränsad tid som anges i kallelsen. Du har/eller kommer att få en kallelse per mejl där den angivna tidsperioden för webbregistrering framgår. Det är endast under denna tid som du kan webbregistrera dig.

5. Jag ser på ”mina studier” att mina poäng inte stämmer. Jag vet att jag är godkänd på kursen. Varför finns de inte med?

Svar: Kontakta den institution som ger kursen. De kan svara på varför poängen fattas.

6. Jag ska börja på min kurs nu vid terminsstart men har inte fått någon kallelse eller schema än. Vad gör jag?

Svar: Vi håller på för fullt med att mejla ut kallelser nu. Avvakta till veckan före terminsstart. Har du inte fått något då så kontaktar du kursadministration@mnd.su.se